woensdag 18 februari 2009

#12 Zandbak

Ik heb aan de 23dingen wiki mijn favoriete wiegeliedje toegevoegd: "Nina bobo", een indisch liedje wat mijn moeder vroeger altijd voor mij zong. Helaas lukte het niet om een YouTube versie er aan toe te voegen. Ook nog iets geschreven op Wetpaint. Zo, ik vind het mooi geweest. Ik ben weer helemaal bij.



Na de tussenevaluatie hulp gekregen van onze 23dingenmeneer, zodat het filmpje en de hyperlinks alsnog gelukt zijn

5 opmerkingen:

  1. Heb naar het liedje geluisterd, ontroerend en zooo indisch! Wat betekent 'nina bobo'eigenlijk?
    Heb al even gegoogled, vind wel de tekst, maar niet de vertaling.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nina is "klein" bobo (eigenlijk bobok) is "slapen". Donderdag ga ik weer naar de cursus en dan zal ik Martha om de vertaling vragen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik dacht laat ik het wiegelied 's afluisteren, maar hoorde niks. Kwam ik er achter dat ik in Citrix zat, via m'n eigen bureaublad kan ik het wel horen. Weer wat geleerd. Word helemaal sentimenteel van Nina bobo terwijl m'n moeder Doeke Doeke Poppie voor me zong. Zal wel wat universeels zijn, wiegeliedjes en alles wat daardoor boven komt. Hoop dat je wat aan de uitleg van vanmorgen hebt gehad. Ga ik zo weer de uitlening in. 's Even proberen of ik m'n conversatie met klanten de termen wiki en rss feeds kan laten vallen ("ja, mevrouw, wij zijn flink bij!").

    BeantwoordenVerwijderen
  4. dag lieve mensen jullie snappen wel dat ik helemaal in tranen ben na zo'n liedje. ik zit hier nu naast Friso op de bank die allemaal foto's bekijkt.Ze hebben op school een plekje voor Frank ingericht en ze willen dus ook graag een foto van hem. Die zoeken we nu. Tik op google FRank Lowik en je leest over mijn lieve man en maatje en de fantastische vader die hij was. De kinderen worden op hyves en msn overspoeld met reacties. dag ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ingrid, bedankt voor je reactie. Ik ben eigenlijk nu pas in staat om te reageren.

    BeantwoordenVerwijderen